Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
el en € EUR

Baratza Sette 270Wi Μύλος Άλεσης Καφέ

610,00 €
491,94 € (χωρίς ΦΠΑ)
Διαθέσιμο
Κωδικός:
0603077
Μάρκα:
Περιγραφή

Baratza Sette 270Wi Μύλος Άλεσης Καφέ

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσιάζουμε τον καινούργιο κωνικό μύλο της Baratza ο οποίος έχει μία επαναστατική νέα τεχνολογία άλεσης. Σχεδιασμένος και τελειοποιημένος στο Λιχτενστάιν σε μια περίοδο που διάρκεσε πάνω απο 8 χρόνια η συγκεκριμένη τεχνολογία βάζει νέα στάνταρ στην ευκολία, στην λειτουργικότητα, στην απόδοση και στην ανθεκτικότητα.

Ο συγκεκριμένος νέος μηχανισμός περιστρέφει το εξωτερικό κωνικό μαχαίρι και κρατάει σταθερό το εσωτερικό μαχαίρι. Έτσι, διπλασιάζεται η απόδοση σε σχέση με άλλους μύλους παρόμοιου μεγέθους. 
Ο καφές περνάει κατευθείαν κάθετα στα μαχαίρια και πέφτει αμέσως μέσα στο portafilter μιας και δεν υπάρχει τούνελ όπως στους άλλους μύλους του εμπορίου.

Η κατακράτηση στον μύλο είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, υπολογίζεται σε λιγότερο του γραμμαρίου.

Ο συγκεκριμένος μύλος σχεδιάστηκε έχοντας συμπεριλάβει την τεχνολογία της Αcaia. (η Acaia είναι η πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής ζυγαριών υψηλής απόδοσης, ανθεκτικότητας και ακρίβειας). Στο σημείο που κουμπώνει το portafilter, η ενσωματωμένη ζυγαριά acaia που περιλαμβάνεται προσφέρει μεγάλη ακρίβεια όταν επιλέξετε τα γραμμάρια του καφέ που επιθυμείτε. Μία πρωτοποριακή τεχνολογία που πρώτη φορά υιοθετείται σε μύλο άλεσης.

Επιπρόσθετα ο Sette 270W έχει λειτουργία σύνδεσης με bluetooth ώστε να βλέπετε στατιστικά, βάρος αλεσμένου καφέ και όλες τις ρυθμίσεις του μύλου. Διαθέτει macro και micro ρύθμιση της άλεσης όπως επίσης και 3 προγραμματιζόμενες δόσεις με τα γραμμάρια που επιθυμείτε. Αυτές οι λειτουργίες δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να έχει πολύ μεγάλη επαναληψιμότητα.

Ένας ενσωματομένος μηχανισμός σας επιτρέπει να αλέσετε κατευθείαν είτε μέσα στο portafilter, είτε μέσα στο δοχείο που έρχεται μαζί με τον μύλο, είτε μέσα σε οποιαδήποτε συσκεύη εκχύλισης καφέ φίλτρου (Hario, Clever, Able Kone, Aeropress), μία ξεχωριστή λειτουργία η οποία κάνει πολύ πιο εύκολη την ζωή του barista.

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο (Sette 270W), τα νέα χαρακτηριστικά του Sette 270Wi είναι τα εξής: 

  • Το "i" σε 270Wi σημαίνει νοημοσύνη - ο μηχανισμός αλέσεως τώρα υπολογίζει και προβλέπει γρήγορα το σημείο στάσης όταν αλλάζετε τη ρύθμιση του αλέσματος, τον κόκκο ή το βάρος της δόσης. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη προσαρμογής της μετατόπισης.
  • Μεγιστοποιεί την ενσωματωμένη κλίμακα Acaia υψηλής ακρίβειας, φιλτράροντας απρόβλεπτες δονήσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ακρίβεια δοσολογίας, όπως κλεισίματα πόρτας, βήματα, αστάθεια επιφάνειες.
  • Μια λειτουργία "γρήγορης έκρηξης" σας επιτρέπει να προσθέτετε μικρές προσαυξήσεις καφέ στην τελική σας δόση μετά το σταμάτημα του μύλου.
  • Σε περίπτωση ενημέρωσης λογισμικού, μπορεί να εγκατασταθεί ασύρματα μέσω της ενσωματωμένης σύνδεσης Bluetooth χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή το tablet της Apple.

Χαρακτηριστικά:

Mαχαίρια: Ø 40 mm, steel, conical
Ρύθμιση Μύλου: 30 macro + stepless micro adjust with 9 indicators
Ταχύτητα Άλεσης : 3,5 – 5,5 g/s
Χωρητικότητα Δοχείου: 300-400 g
Χωρητικότητα Δοχείου Κόκκων: 160 g
Βάρος: 3,2 kg
Διαστάσεις: 13/40/24 (cm)

Εγγύηση Ελληνικής Αντ/πείας: 1 Χρόνο 

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
0603077

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα Δοχείου Κόκκων Καφέ
160g
Διάμετρος Μαχαιριών
40 mm
Είδος Μαχαιριών
Κεραμικά
Σας προτείνουμε επίσης
Baratza
230,00 €
185,48 € (χωρίς ΦΠΑ)
Ο μύλος Encore είναι ο ιδανικός οικιακός μύλος για άλεση καφέ φίλτρου, με 40mm κωνικά μαχαίρια για ομοιόμορφη και ποιοτική άλεση απο espresso μέχρι και γαλλική πρέσσα.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος