Σχετικά με εμάς

Το BaristaΤools.gr αποτελεί μια νεοϊδρυθείσα εταιρία με έτος ίδρυσης το 2016 και έδρα την πόλη της Δράμας (Ελλάδα). Μετά από εμπειρία 8 ετών στον χώρο του Επαγγελματικού Εξοπλισμού, αποφασίσαμε μέσω της δημιουργίας ενός νέου online καταστήματος σε ένα νέο ξεκίνημα, ελπίζοντας να ικανοποιήσουμε κάθε προσδοκία σας.

 

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους και ενθουσιώδεις επαγγελματίες που ερευνούν συνεχώς την εγχώρια και διεθνή αγορά, με στόχο την προμήθεια προϊόντων κορυφαίας ποιότητας από τον χώρο του Επαγγελματικού Εξοπλισμού. Έχοντας προσωπική επικοινωνία με κάθε πελάτη ξεχωριστά προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να βοηθήσουμε στην οργάνωση της επιχείρησής σας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, ακολουθώντας πάντα το τρίπτυχο της φιλοσοφίας μας: Ποιότητα προϊόντων, Ανταγωνιστικές τιμές και Άμεση εξυπηρέτηση.

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας σχετικά με την παρασκευή καφέ, ποτών και ροφημάτων όπως και πολλά αξεσουάρ barista. Το BaristaΤools.gr απευθύνεται στον επαγγελματία αλλά και στον οικιακό χρήστη, με προϊόντα που αντιπροσωπεύουν τις μεγαλύτερες και πλέον σεβαστές εταιρίες στον κόσμο. Περιηγηθείτε στη σελίδα μας, δείτε τα προϊόντα μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρείτε αυτό που αναζητάτε!

 

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Η ομάδα του BaristaTools.gr

BaristaTools.gr
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Αισχύλου & Εθνικής Αμύνης
Δράμα 66133 - Ελλάδα
Τ. 210 300 2590 
info@baristatools.gr


Η Καφεΐνη στο Inbox σας

Κάνε τώρα εγγραφή στο newsletter & κέρδισε 5% Έκπτωση για την πρώτη σου παραγγελία!