Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
el en € EUR

Toddy Cold Brew System - Συσκευή Κρύας Εκχύλισης Καφέ

Cold Brew System
Cold brewed - Simply Better.

ΠερισσότεραShow less
85,00 €
68,55 € (χωρίς ΦΠΑ)
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
0501061
Μάρκα:
Περιγραφή

Toddy Cold Brew System - Συσκευή Κρύας Εκχύλισης Καφέ


Για το καλύτερο αποτέλεσμα, προσθέστε χοντροκομμένο καφέ και φιλτραρισμένο νερό. Το Toddy brewing container  έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί 340gr καφέ και 1600ml νερό.


Γεμίστε - Αρχικά, τοποθετήστε το πώμα στο εξωτερικό κάτω μέρος/πάτο του brewing container. Στη συνέχεια, βγάλτε το φίλτρο και τοποθετήστε το μέσα στον εσωτερικό πάτο του brewing container. Στη συνέχεια, προσθέστε 200 ml νερού στο κάτω μέρος του δοχείου Toddy brewing και 170 g αλεσμένου καφέ. Ρίξτε αργά 700ml επιπλέον νερό από πάνω, με κυκλική κίνηση. Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα 170g αλεσμένου καφέ. Τέλος, περιμένετε 5 λεπτά και προσθέστε αργά τα τελευταία 700ml νερού. ΜΗΝ ΑΝΑΔΕΥΣΕΤΕ (η ανάδευση μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένο φίλτρο).

Ελαφρώς πιέστε προς τα κάτω με το πίσω μέρος ενός κουταλιού για να βεβαιωθείτε ότι οι κόκκοι βρέχονται.

Brew - Μουσκέψτε (steep) τον καφέ σας για 12 έως 18 ώρες για να δημιουργήσετε μια ομαλή, πλούσια γεύση.

Φιλτράρετε - Αφαιρέστε το καπάκι/πώμα και αφήστε το συμπυκνωμένο καφέ σας να εισέλθει στο glass decanter - παραμένει φρέσκο ​​για 2 εβδομάδες στο ψυγείο σας.

Σερβίρετε - Συνιστούμε να ξεκινήσετε με αναλογία 1 μέρους συμπυκνωμένου καφέ σε 2-3 μέρη νερού, γάλακτος ή σόγιας. Ανακατέψτε για να δοκιμάσετε, κάνοντας τον καφέ σας τόσο δυνατό ή ελαφρύ όσο προτιμάτε. Για πλούσιο, παγωμένο καφέ, απλά ρίχνετε το συμπύκνωμα καφέ και το νερό, το γάλα ή τη σόγια πάνω από τον πάγο. Συνδυάστε το συμπύκνωμα καφέ με το ζεστό νερό για ένα πιο τολμηρό φλιτζάνι ζεστό καφέ.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
0501061
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος