Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.
el en € EUR

Wacaco Picopresso - Φορητή Μηχανή Χειρός Espresso με Θήκη

139,90 €
112,82 € (χωρίς ΦΠΑ)
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
0602078
Μάρκα:
Περιγραφή

Wacaco Picopresso - Φορητή Μηχανή Χειρός Espresso με Θήκη

Η Picopresso της Wacaco, είναι μία πρωτοποριακή φορητή μηχανή espresso, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε. H Picopresso είναι ένα μικρό και συμπαγές μοντέλο φορητής μηχανής espresso εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ώστε να απολαμβάνετε οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε τον αγαπημένο σας αλεσμένο καφέ.

Ο σχεδιασμός της είναι πρωτοποριακός καθώς ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη του χεριού σας, αλλά μην αφήσετε το μικροσκοπικό της μέγεθος να σας ξεγελάσει. Πρόκειται για μια συμπαγή συσκευή με ισχύ, ικανή να ξεπεράσει πολλές μηχανές του εμπορίου. Ο χειρισμός της γίνεται χειροκίνητα χωρίς να χρειάζεστε μπαταρίες ή ηλεκτρικό ρεύμα, καθιστώντας την έτσι μια ιδανική επιλογή φορητής μηχανής καφέ για την επόμενη εκδρομή ή κάμπινγκ σας! 

Επιπλέον, η συσκευασία περιλαμβάνει και μια θήκη μεταφοράς η οποία θα προστατέψει την μηχανή espresso ασφαλή σε κάθε σας περιπέτεια. Θα πετυχαίνετε όπου και αν βρίσκεστε, τέλεια αποτελέσματα αφού με την μηχανή Picopresso μπορείτε να πετύχετε την πίεση των 18 bar και να απολαύσετε καφέ espresso με πλούσιο άρωμα και γεύση κάθε στιγμή.

Το εργονομικό design της βοηθάει και στη μεταφορά της, αφού γίνεται να έχετε την Picopresso με την θήκη της ακόμη και μέσα στην τσάντα σας! Μπορείτε να τη μεταφέρετε εύκολα στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο αλλά και στις εξωτερικές δραστηριότητές σας. Τα αποσπώμενα μέρη της θα σας βοηθήσουν να την καθαρίσετε εύκολα ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση της!

Επιπλέον, ένα ακόμη χαρακτηριστικό αυτής της μηχανής είναι ότι διαθέτει γυμνό φίλτρο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τον νόστιμο, κρεμώδη καφέ να ρέει απευθείας από το ανοξείδωτο φίλτρο κατά τη διαδικασία παρασκευής του, κάνοντας πιο μοναδική την εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας espresso.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
0602078
Σας προτείνουμε επίσης

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος